Судски преседан во светот– Австралиец осуден зашто ја терал сопругата да се самоубие

Австралиски државјанин е осуден на 10 години затвор , зашто ја терал сопругата да се самоубие , што е прв ваков случај во светот. 68 – годишниот Греам Морант бил клучен за неговата сопруга да си го одземе животот во 2014. Тој ја мотивирал жената да си го одземе животот , за да го земе… Read More Судски преседан во светот– Австралиец осуден зашто ја терал сопругата да се самоубие