Концепт на исхрана против рак

Многу добри алтернативни третмани не можат да имаат целосен ефект ако со нив не оди и адекватна исхрана. Лекувањето од рак не може да се одвива, а истовремено да се продолжи со вообичаен начин на исхрана и воопшто, на живот, затоа што тоа би било исто како да го гасите огнот со едната рака, а… Read More Концепт на исхрана против рак