„Да не си паднала во шеќер како мала, многу си слатка“ – неинтелигентни фрази со кои се „пуштаат“ мажите на денешницата

Веројатно не постои човек кој не сака комплимент и пофалба. Но, кога звучат смешно и се граничат со бизарност, не знаеме како да реагираме. Можеби ќе помислите дека следниве фрази се плод на фантазија, но бидете сигурно дека многу пати биле употребени во процесот на додворување или народски кажано „пуштање“. Откако ќе ги прочитате и… Read More „Да не си паднала во шеќер како мала, многу си слатка“ – неинтелигентни фрази со кои се „пуштаат“ мажите на денешницата