Секојдневно земајте го овој протеин: Ја чува косата, го лекува црниот дроб и го намалува целулитот

Со стареењето, се намалува производството на колаген во телото, кожата се опушта и настануваат болки и вкочанетост на екстремитетите Колагенот е застапен во мускулите, коските, кожата, крвните садови, дигестивниот систем и зглобовите, а молекулите на колагенот се преголеми за да се апсорбираат преку кожата, поради што мора да се земаат преку храната. Освен за убава… Read More Секојдневно земајте го овој протеин: Ја чува косата, го лекува црниот дроб и го намалува целулитот