Платеник на Ескобар открива: Пабло сакаше да го убие сегашниот селектор на Перу

Во 80-тите и 90-тите години од минатиот век, познатиот нарко бос Пабло Ескобар беше господар на животот и смртта во Колумбија. На неговата црна листа се наоѓаа луѓе од противнички картели, судии, адвокати, фудбалери, а еден од оние кои биле блиску до смртта е и Рикардо Гарека, актуелниот селектор на Перу. „Вистина е, Рикардо Гарека… Read More Платеник на Ескобар открива: Пабло сакаше да го убие сегашниот селектор на Перу