Жени и шишиња шампањ, компилација за загарантирано смеење!

Не би ние да дискриминираме по никој основ, демек ако не беа жени, мажи ќе ги отвараа шампањиве кој со заби, кој со око, кој со бицепс, ама ете, некој се нашол го составил ова видео. И сега што да правиме ние, освен слатко да се изнасмееме. (408) 00

Фејл компилација: Од играчка-плачка на базен

Летото значи бескрајна забава и авантури покрај вода. Сепак, луѓето не се најпаметни кога станува збор за пробување нешто ново и прават непромислени потези што завршуваат неславно. Ова се најголемите фејлови на базен, од кои повеќето се надеваме поминале без поголеми повреди. (32) 00

Најненормалните 10 видеа од Русија

Русија е во најмала рака лудо место и ако малку си го користел интернетот последнава декада, дефинитивно си налетал на неколку од ненормалните видеа кој ни доаѓаат од Русија. Сега, фино лепо, спакувани во една компилација, најненормалните 10 видеа кој ни доаѓаат од таму. (257) 00