Како се крадат автомобилите со лаптоп

Крадењето на автомобили е дејност која е позната со децении, но постојано се појавуваат нови начини како да се дојде лесно до возило кое е сопственост на некој друг. Еден од тие начини е возачот да биде намамен да го напушти автомобилот, но притоа да го остави моторот запален. Стручњаците советуваат да не се излегува… Read More Како се крадат автомобилите со лаптоп

Италијанската полиција конечно нашла украдена Веспа – поминале 28 години

Правдата е спора , но стигнува , ова најдобро го опишува случајот со италијанската полиција на која и биле потребни 28 години за да најдат украден скутер. Вчера, карабиниерите во провинцијата Ферара јужно од Венеција откриле скутер „Пјаџо 50“ што било украден од тинејџер во 1991 година, јави новинската агенција АНСА. Бизнисмен на возраст од… Read More Италијанската полиција конечно нашла украдена Веспа – поминале 28 години

Кренала сукња, па извела неверојатна кражба

Кога ќе погледнете како тоа го извела вилицата ќе ви се зачука на подот. Една од најдобрите одлики на кратците е храброста, спретноста и итрината. Оваа жена ги поседува сите три одлики бидејќи за 13 секунди успеала да украде плазма телевизор. Оваа снимка дошла од Костарика и на неа се гледа жена која става голем… Read More Кренала сукња, па извела неверојатна кражба