Професионални обуки за Крупиери/ки

Ле Гранд Казино во Скопје и Битола организира обука за Крупиери/ки со професионални предавачи со долгогодишно искуство во работењето, каде ќе ви ги пренесат тајните и правилата на оваа професија. Кандидатите потребно е да ги исполнуваат следните услови: 1. Да имаат најмалку средно образование 2. Да се на возраст од 18 до 30 години 3.… Read More Професионални обуки за Крупиери/ки