Куче возело автомобил во рикверц еден час!!!

Кучето го ставило менувачот во рикверц и дури еден час возело автомобилот во круг. Овој неверојатен потфат се случил на Флорида кога куче од расата лабрадор влегло во колата на својот газда го ставило менувачот во рикверц и автомобилот еден час се вртел во круг. Црниот лабрадор бил зад воланот на автомобилот кој бил оставен да… Read More Куче возело автомобил во рикверц еден час!!!