Сега и куклите за “забава“ стануваат паметни?

И додека кинеските власти се обидуваат земјата да ја претворат во лидер кога станува збор за вештачката интелигенција, новите технологии почнаа да ги прифаќаат и произведувачите на кукли за секс. Индустријата за сексуални помагала “тешка“ е милијарди долари, а некои од најголемите светски компании кои ги произвеле се основани во Кина. Меѓу нив е и… Read More Сега и куклите за “забава“ стануваат паметни?

Нема слободен термин: Отворен првиот бордел со кукли

Италијанците направиле нов бизнис, но тој нема никаква поврзаност со пиците. Станува збор за бордел во кој “главната улога“ во сексот ја преземаат куклите. После отворањето на овој бордел во понеделникот, сите термини се резервирани за неколку недели и нема слободен термин, пренесува порталот „РТ“. „Луми долс Торино“ е првиот италијански бордел со кукли, кои… Read More Нема слободен термин: Отворен првиот бордел со кукли