Студен туш за здравје

Ваквиот тип на туширање со ладна вода го подобрува расположението и може да се користи како ефикасен лек против депресија. За време на летните жештини студениот туш е многу пријатен за многумина. Други, пак, се придржуваат кон идејата дека убав туш е всушност топлиот туш. Студениот туш дејствува тонизирачки и го озбедува со енергија телото,… Read More Студен туш за здравје