Google ве следи, дури и ако ја исклучите опцијата за лоцирање

Веројатно си мислевте дека Google престанува да ве следи кога ќе ја исклучите опцијата Location History, но вистината е дека Google не игра фер. Напротив, вашата локација се ажурира од минута во минута. Google не само што ве следи, туку и собира податоци за сите места кои сте ги посетиле во текот на денот, па… Read More Google ве следи, дури и ако ја исклучите опцијата за лоцирање