Офарбале магаре за да личи на зебра во зоолошка!?

Вработени во Зоолошка градина во Каиро,  Египет, се обвинети дека претставиле магаре дека е зебра, откако му нацртале црни пруги на животното. Случајот излезе во јавноста откако студентот Махмуд Сархан објавил фотографија на обоеното животно на социјалните мрежи, стоејќи пред магаре, кое е обоено за да личи на зебра. Како што јавува БиБиСи тој во… Read More Офарбале магаре за да личи на зебра во зоолошка!?