Јапонски политичар на аукција купил невиност од манекенка за 2,3 милиони евра

Јапонски политичар и ја купил невиноста на манекенка , која ја ставила на јавна аукција за 2,3 милиони евра. Манекенката Махбубе Мамаџаде (23) ја понудила својата невиност на јавна аукција , за да ја направи горда својата мајка. Со парите таа сака да патува со мајка си, а под псеудонимот ,,Марија” таа бара и спонзор… Read More Јапонски политичар на аукција купил невиност од манекенка за 2,3 милиони евра

Белгиска манекенка ги покажала интимните делови во една од најпознатите џамии во светот (фото)

Белгиската манекенка која минатата година била притворена од полицијата во Египет бидејќи позирала гола пред древните храмови нешто слично направила и во Турција. Овој пат во Аја Софија ја подигнала бурката и го покажала меѓуножјето, а фотографиите од полуголата жена предизвика згрозување во јавноста. Дваесет и шестгодишната Мариса Папен, која себеси се опишува како слободен… Read More Белгиска манекенка ги покажала интимните делови во една од најпознатите џамии во светот (фото)

Психијатрија: Српска манекенка објави селфи со напрчени усни покрај мртвиот татко!

По интернет кружи фотографија на Јеца Љ., како што и гласи профилот на Инстаграм и Фејсбук, на која во прв план е нејзиниот полупрофил, а во позадина човек во болничка постела. Освен себе и татко си, на фотографијата се наоѓаат и три емотикони кои плачат, како и скршено срце… Српската манекенка и пејачка Јелица Љубичиќ… Read More Психијатрија: Српска манекенка објави селфи со напрчени усни покрај мртвиот татко!