Мајк Тајсон земјоделецот: Легендарниот боксер одгледува марихуана на својот ранч

Боксерот Мајк Тајсон е познат по многу екстремни активности, како на пример по тигарот што како домашен миленик што го чува дома, но во последно време стана и земјоделец. Тајсон купил ранч на 45 ари во Калифорнија , откако државата годинава го легализираше производството на марихуана. Тој на 20 хектари одгледува марихуана , а прв… Read More Мајк Тајсон земјоделецот: Легендарниот боксер одгледува марихуана на својот ранч