Пијана медицинска сестра се ниша во ходник и ги губи епруветите, директорот вели, ова не е прв пат

На снимката која за српските медиуми ја доставил загрижен граѓанин, се гледа жена во бела униформа, најверојатно медицинска сестра, која како што вели пациентот, се обидува да стигне до лабараторијата во новиот Клинички центар во Ниш, но во тоа не се снаоѓа баш најдобро. Зашеметено одeлa, зборeлa споро и неразбирливо, и паѓалe резултатите и епруветите,… Read More Пијана медицинска сестра се ниша во ходник и ги губи епруветите, директорот вели, ова не е прв пат