Facebook ќе овозможи простор од 10 минути за бришење на пратена порака во Messenger

Можноста за бришење на веќе испратена порака е достапно на повеќето апликации за разговори. Разликата е само во времето кое им е достапно на корисниците да ја направат оваа активност која може да ги “спаси” во одредени потенцијално незгодни ситуации. Дека и Facebook Messenger конечно ќе добие ваква можност дознавме кога во јавноста излезе информацијата… Read More Facebook ќе овозможи простор од 10 минути за бришење на пратена порака во Messenger