За нејзината невиност се натпреваруваат тројца милионери: Тинејџерката ја продава невиноста на сајт

Ејми од Лондон (19) ја продава невиноста преку специјализираниот сајт „Синдарела ексортс“, за да живее подобро и да му помогне на семејството, а цената веќе „скокна до небо, околу 1.200.000 милиони евра и уште расте. Во потрагата по „вистинскиот” Ејми веќе се сретнала со тројца богаташи: банкар од Волстрит, германски бизнисмен и еден фудбалер, за… Read More За нејзината невиност се натпреваруваат тројца милионери: Тинејџерката ја продава невиноста на сајт