Одгледувале канабис на мински полиња

Славонско-пожешката полиција завршила криминална истрага против тројца Хрвати од Пакрац и Липик, кои се сомничат дека произведувале канабис на мински полиња. Според извештајот, тие одгледале повеќе од 200 стебла канабис на мински полиња и мински сомнителни области во Липик. Во автомобилите и нивните семејни домови бил пронајден канабис во фаза на сушење и мобилните телефони.… Read More Одгледувале канабис на мински полиња