Жената која што се нема насмеано 40 години

Британка не се насмевнала во текот на 40 години, за да се избегне појавата на брчки, соопшти Daily Mail. Тес Кристијан почнала да ја ограничува мимиката уште од 10-годишна возраст. Веќе 50-годишната жена смета дека нејзиниот метод е поприроден од употребата на ботокс, на пример. Таа кон 40-те години почнала да забележува дека изгледа помлада… Read More Жената која што се нема насмеано 40 години