Скандал на свадба во Босна: Невестата сакала да ги украде парите од гостите и да побегне

Комична ситуација на свадба во Босна деновиве стана тема од насловните страници во медиумите во регионот. Невеста која сакала да ги земе сите пари од свадбата и да побегне предизвика вистински скандал. Свадбената церемонија место да биде највеселиот ден стана вистински кошмар за младоженците Един Хусељич (23) од Градач и неговата избраничка Елде Мујчин од… Read More Скандал на свадба во Босна: Невестата сакала да ги украде парите од гостите и да побегне

Таткото ја донесе невестата до олтарот и тоа со мотокултиватор

Сме виделе невести кои се возат во камиони, трактори, мотори…., но на мотокултиватор, на никој не би му паднало на памет. Венчавка во Долно Ситно кај Сплит го привлече целото внимание на јавноста, токму поради тоа. Всушност, “виновник” за ова оригинално видео е таткото на невестата, кој одлучил неговата најмила до олтарот да ја однесе со… Read More Таткото ја донесе невестата до олтарот и тоа со мотокултиватор

Пијана невеста го претепала младоженецот и неговата баба

Венчавката би требало да биде еден од најрадосните денови во животот на невестата и младоженецот, но во Баварија поради алкохолот тоа не било случај. Една невеста, според соопштението на полицијата, испила премногу алкохол и во целосно алкохолизирана состојба почнала да се тепа со повеќе лица на свадбата. Меѓу “жртвите“ бил и младоженецот, кој бидејќи не… Read More Пијана невеста го претепала младоженецот и неговата баба