Јапонски политичар на аукција купил невиност од манекенка за 2,3 милиони евра

Јапонски политичар и ја купил невиноста на манекенка , која ја ставила на јавна аукција за 2,3 милиони евра. Манекенката Махбубе Мамаџаде (23) ја понудила својата невиност на јавна аукција , за да ја направи горда својата мајка. Со парите таа сака да патува со мајка си, а под псеудонимот ,,Марија” таа бара и спонзор… Read More Јапонски политичар на аукција купил невиност од манекенка за 2,3 милиони евра

За нејзината невиност се натпреваруваат тројца милионери: Тинејџерката ја продава невиноста на сајт

Ејми од Лондон (19) ја продава невиноста преку специјализираниот сајт „Синдарела ексортс“, за да живее подобро и да му помогне на семејството, а цената веќе „скокна до небо, околу 1.200.000 милиони евра и уште расте. Во потрагата по „вистинскиот” Ејми веќе се сретнала со тројца богаташи: банкар од Волстрит, германски бизнисмен и еден фудбалер, за… Read More За нејзината невиност се натпреваруваат тројца милионери: Тинејџерката ја продава невиноста на сајт

Невин човек минал 17 години во затвор поради разбојништо на својот двојник

Секој има свој двојник некаде низ светот, но Американецот Ричард Џоунс платил висока цена за тоа. Иако било докажано неговото алиби, тој сепак бил осуден и невин бил во затвор цели 17 години поради сведоштво на сведок кој го „видел“ на местото на настанот, пишува Daily Mail. Сведоците го опишале како Афроамериканец или Латиноамериканец со… Read More Невин човек минал 17 години во затвор поради разбојништо на својот двојник