Пропадна туризмот на егзотична дестинација, опасна е по живот

До пред шест месеци туристите ја опседнуваа средноамериканската држава Никарагва за да ги посетат едни од најубавите плажи на оваа карипска држава, се качуваа на бројни вулкани кои се протегаат долж брегот. Но, се се промени пред неколку месеци, поточно на 18 април, кога владата најави реформи во пензискиот систем и ги намали примањата за… Read More Пропадна туризмот на егзотична дестинација, опасна е по живот