Чудовиштето од Лох Нес повторно се појави, во досега најдобра фотографија

На првиот ден од летувањето со родителите во Шкотска, 12-годишната Шарлот Робинсон направила фотографија која повторно ги поттикна приказните за митското чудовиште од Лох Нес, кое со децении ги интригира криптозоолозите, пишува британски Метро. Откако оваа фотографија се прошири на интернет, многумина се уверени дека непознатиот објект на фотографијата навистина е чудовиштето од Шкотското езеро,… Read More Чудовиштето од Лох Нес повторно се појави, во досега најдобра фотографија