Албанија им става крај на обложувалниците и казината во градовите

Владата на Албанија им објави „војна“ на сите казина и обложувалници кои се наоѓаат во градовите во оваа земја. Во обид да се спречи ширењето на коцкањето, наредено е дислокација на сите казина и обложувалници надвор од градовите. Еди Рама, албанскиот премиер порача дека сите казина, обложувалници и други објекти кои нудат обложување, ќе мораат… Read More Албанија им става крај на обложувалниците и казината во градовите