„Фејсбук“ опции кои веројатно не сте ги знаеле

„Фејсбук“ постои веќе долго време. Низ годините оваа социјална мрежа промени многу свои функции, така што голем дел од корисниците не ги знаат сите и не ги следат сите новости. 1. Поштенско сандаче за кое не сте знаеле Ако имате фејсбук-профил подолго време, тогаш веројатно имате поштенско сандаче полно со непрочитани пораки за кое не… Read More „Фејсбук“ опции кои веројатно не сте ги знаеле