Фестивал на Органска Храна #8

Датум: 01.09.2018 – 02.09.2018 Место: Скопје Локација: Градски Парк Почеток: 11:00 Цена: Бесплатно Град Скопје Ве поканува на осмиот по ред “Фестивал на Органска Храна” кој оваа година ќе се случи на 01-02, Септември, на добро познатата локација Школка – Градски Парк, Скопје. Повеќе од 20-тина органски производители и изложувачи на органски производи, интерактивна програма,… Read More Фестивал на Органска Храна #8