Русинка осомниченa дека изела 30 луѓе

Русинката Наталија Бакшејева (43), која можеби убила 30 луѓе, е обвинета дека го поттикнувала нејзиниот сопруг да ја убие келнерката која флертувала со него. Ако биде осудена, и се заканува казна од 15 години затвор. Нејзиниот сопруг Дмитриј Бакшејев (35), наречен Ѓавол, страда од туберкулоза, па затоа судот подоцна ќе се занимава со неговата вмешаност… Read More Русинка осомниченa дека изела 30 луѓе

Психијатрија: Српска манекенка објави селфи со напрчени усни покрај мртвиот татко!

По интернет кружи фотографија на Јеца Љ., како што и гласи профилот на Инстаграм и Фејсбук, на која во прв план е нејзиниот полупрофил, а во позадина човек во болничка постела. Освен себе и татко си, на фотографијата се наоѓаат и три емотикони кои плачат, како и скршено срце… Српската манекенка и пејачка Јелица Љубичиќ… Read More Психијатрија: Српска манекенка објави селфи со напрчени усни покрај мртвиот татко!