Крадец се заглавил во оџак, го спасиле полицајците

Дваесет и три годишно момче од Боливија е уапсено поради кражба, а неговото злодело не било тешко да се открие, со оглед на тоа што по кражбата и упадот во куќата се заглавил во оџакот. Мета на крадецот била куќа во Буенос Аирес, но кога влегол, тој собрал се што можел да собере, скапа облека,… Read More Крадец се заглавил во оџак, го спасиле полицајците