Денес има 58 години: Ќе се изненадите кога ќе видите како изгледа денес Пипи Долгиот Чорап

Кога ја добила улогата на Пипи Долгиот Чорап, шведската актерка Ингр Нилсон имала само осум години. Денес има 58 и работи како секретарка. Филмовите и сериите од 1969 и 1970 година се снимени според книгата на Астрид Линдгрен,а подоцна настанал и анимиран филм „Пипи Долгиот Чорап“. Иако поминале многу години, Ингер Нилсон и денес многумина… Read More Денес има 58 години: Ќе се изненадите кога ќе видите како изгледа денес Пипи Долгиот Чорап