Нема да погодите: Која им е омилена поза на жените?

Ако сте се прашувале која поза им е омилена на жените, во продолжение прочитајте го одговорот на тоа прашање. Дамите велат дека нивната омилена секс поза е – мисионерската! Значи, жената е легната на грб, мажот е над неа, но… Не затоа што мажот го извршува поголемиот дел од „работата” (добро, малку и поради тоа).… Read More Нема да погодите: Која им е омилена поза на жените?

Оваа поза е идеална: Утринскиот секс има поголем ефект од 5 шолји кафе

Оваа поза е особено ефикасна за подобро расположение. Утринскиот секс ја поттикнува работата на крвотокот, а со тоа и продуктивноста и задоволството. Поради тоа, акцијата во кревет наутро е многу здрав почеток на денот. Со оглед на тоа што кога сè уште сте сонливи, не сте расположени за претерана „гимнастика“, положбата „crème brulee“ е идеална!… Read More Оваа поза е идеална: Утринскиот секс има поголем ефект од 5 шолји кафе

Момците ја обожуваат оваа поза во сексот, жените пак, со задоволство би избрале предигра…?!

Иако не постои маж кој на жената нема еда и ја предложи оваа поза во сексот, таа сепак би посакала да заборави дека постои. Можеби мислите дека позата на обратна каубојка е забавна и возбудлива, на жената не и прави мерак и со задоволство би избрале предигра. Во неодамнешната анкета 39% од испитаните жени изјавиле… Read More Момците ја обожуваат оваа поза во сексот, жените пак, со задоволство би избрале предигра…?!