Дедо преку оглас барал семејство кое ќе го посвои

Хан Зиченг (85) од Кина проживеал многу: јапонската инвазија, Кинеската граѓанска војна и културната револуција, но самотијата веќе не можел да ја поднесе, пишува Индепендент. Така, во декември минатата година се одлучил на необичен потег: одлучил да пронајде семејство кое ќе го посвои. „Осамен старец, физички силен. Може да оди во продавница, да готви и… Read More Дедо преку оглас барал семејство кое ќе го посвои