Сите предности од СЕКСОТ: Имајте го редовно и за вас се сигурни овие здравствени поволности!

Луѓето минуваат многу време размислувајќи за секс, обидувајќи се да го остварат и на крајот го остваруваат. Причината не е само продолжение на видот, бидејќи луѓето имаат сексуални односи и пред и по добивањето на децата, ако имаат деца. Постојат бројни причини зошто на луѓето сексот им е важен, некои се физички, а некои емотивни,… Read More Сите предности од СЕКСОТ: Имајте го редовно и за вас се сигурни овие здравствени поволности!

Предности на утринскиот секс: Еве што се случува со вашето тело доколку имате сексуален однос по спиењето

Сексот ја забрзува циркулацијата, го намалува крвниот притисок, ја ублажува главоболката, ја подобрува самодовербата, го подобрува сонот, го зајакнува имунитетот и ги согорува калориите. Се прашувате зошто би требало да практикувате секс токму во утринските часови? Во продолжение, прочитајте пет одлични причини. Го подобрува односот Пред сè, сексот дефинитивно ги зближува луѓето. Со оглед на… Read More Предности на утринскиот секс: Еве што се случува со вашето тело доколку имате сексуален однос по спиењето