Tрите најчести предрасуди поврзани со мастурбацијата

Самозадоволувањето за многу жени е најсигурен, наједноставен и најлесен вид на сексуално задоволство. Меѓутоа, постојат многу стигми поврзани со оваа тема. Речиси сите мастурбираат, но не зборуваат сите за тоа, иако мастурбацијата се смета за здрав и нормален дел на сексуалноста. Луѓето кои се очајни, на кои им е здодевно или се преморени за секс,… Read More Tрите најчести предрасуди поврзани со мастурбацијата