Црнила Remix – октомври во МКЦ

Датум: 20.10.2018 Место: Скопје Локација: МКЦ Почеток: 17:00 Цена: 250 мкд Црнила remix на репертоар во МКЦ! Кој не ја гледаше на Zdravo Mladi и Црнила Remix / 43. MOT 2018 20. ОКТОМВРИ 20:00 е датумот за супер помината вечер во МКЦ. Билети на билетарница во МКЦ по цена од 250 денари. И да, нема… Read More Црнила Remix – октомври во МКЦ

Кој е тука идиот?

Датум: 01.11.2018 Место: Скопје Локација: Дом на АРМ Почеток: 22:00 Цена: 500 – 800 мкд Хит театарската претстава “Кој е тука идиот” ќе биде одиграна на 1. ноември, во Дом на АРМ, во Скопје. Главните улоги во претставата која ги освои симпатиите на љубителите на квалитетна комедија на Балканот и пошироко, ја имаат познатиот актер… Read More Кој е тука идиот?

Златно ланче од бижутерија

Датум: 26.09.2018 Место: Скопје Локација: Дом на АРМ Почеток: 21:00 Цена: 1.000 мкд Хит претставата со најпопуларниот актер во регионот, премиерно и кај нас. Уверете се и вие зошто веќе три години Андрија Милошевиќ ја засмејува публиката. (58) 00