Принцот Жаба- Театарска Престава За Деца

Датум: 02.09.2018 Место: Скопје Локација: Зоолошка градина Почеток: 12:00 Цена: 50 мкд Повелете заедно да уживаме во прекрасната престава за деца “Принцот Жаба” во изведба на актерите од Театар Крик. Влезот за преставата е бесплатен, односно се плаќа само влез во Зоолошка градина. Почетокот е во 12:00 (44) 00