Не дозволувајте да ве измамат: Еве како да разликувате природен од вештачки мед

Важно е да знаете! Пазарот на медот е преплавен со лажни производи изработени од шеќер или сируп од пченка, адитиви и бои, додека во продавниците се индустриски. Сакале ние да признаеме или не, ни високата оценка не гарантира дека медот е високо квалитетен, бидејќи тоа што е скап не секогаш значи дека во текот на… Read More Не дозволувајте да ве измамат: Еве како да разликувате природен од вештачки мед