Веганка ги пријавила пријателите во полиција затоа што ја хранеле со месо додека била пијана

Од атарот на мудроста „рани куче, да те лае“, ви носиме една интересна сторија за една веганка која неодамна се нашла во незгодна ситуација кога по сплет на околности изела месо, но не ни знаела. Имено, 24- годишната девојка која е веганка последните десет години, а месо не јаде од својата трета година кога открила… Read More Веганка ги пријавила пријателите во полиција затоа што ја хранеле со месо додека била пијана

Голем број луѓе фантазираат дека ги изневеруваат партнерите со блиска личност

Повеќе луѓе фантазираат за секс со своите соседи или некои поблиски личности, особено оние кои редовно ги среќаваат. Тоа е резултатот од спроведеното истражување од страницата за запознавање Gleeden. Имено, 62 % од жените често фантазираат за секс со соседот, додека 71 % од мажите сонуваат за сексуални фантазии со сосетките. За љубоморните партнери добра… Read More Голем број луѓе фантазираат дека ги изневеруваат партнерите со блиска личност

Пријателство со привилегии: Дали тоа е во ред или сè уште е табу тема?

Се вели дека Грманците се сосема отворени во однос на сексуалните односи, а по се изгледа дека така гледаат и на пријателствата со привилегии. Истражувањето што го спровел „Институтот за истражување на мислењето на YouGov“, покажува дека секој трет Германец мисли дека сексот измеѓу пријателите е во ред. Пријателството со привилегии по сè изгледа дека… Read More Пријателство со привилегии: Дали тоа е во ред или сè уште е табу тема?