13 предупредувачки знаци дека имате „пријателка“ со која треба да прекинете контакт

Колку подолго трае едно пријателство, толку е потешко да се прекине, без оглед на предупредувачките знаци дека се работи за токсичен однос. Но, пријателствата треба да ги мерите по квалитетот, наместо по времето колку траат. Па, ако имате пријателка која ќе ја препознаете во барем половина од следните потточки, повеќе од очигледно е дека полека… Read More 13 предупредувачки знаци дека имате „пријателка“ со која треба да прекинете контакт

Летување од пеколот: Баба ја фатила пријателката како и го силува внукот

Гејл Дикинсон (59) наводно била со 14-годишно момче на Ибица, а неговата баба тврди дека и претходно го фалела и меркала. Дикинсон со својата пријателка, нејзината мајка и нејзините два сина отишла на годишен одмор на Ибица каде изнајмиле заеднички стан. За време на распоредувањето по соби, момчето сакало да биде во соба со Гејл,… Read More Летување од пеколот: Баба ја фатила пријателката како и го силува внукот