Екс-ју производите во Германија

СФРЈ ја нема веќе три децении, меѓутоа изгледа уште е добра за туризам, а и за тровија. Во Германија, на пример, има се’ повеќе специјализирани продавници или само штандови со производи од земјите што произлегоа од Јуославија. Ги отвораат и гастарбајтери од екс-југословенските простори, но и Германци, па и некои други. Фотографијата доаѓа ни помалку… Read More Екс-ју производите во Германија