Колку често треба да имате секс според вашата возраст

Дали имате премногу секс или премалку? Проблемот е во тоа што имаме се помалку време за да поминете квалитетно време со партнерот, на сето тоа додадете го стресот, но и фактот колку сме различни. Дали имате премногу секс или премалку? Проблемот е во тоа што имаме се помалку време за да поминете квалитетно време со… Read More Колку често треба да имате секс според вашата возраст