Мажите од овие професии се најдобри љубовници

Дали верувате дека професијата на вашиот партнер има поврзаност со неговите вештини во кревет? Едно истражување тврди дека има. Redbook направи истражување меѓу 400 мажени жени за да открие кави љубовници се мажите кои се занимаваат со различни професии. Секс терапевтката и психолот д-р Линда де Вилерс вели дека воопшто не изненадува тоа што вашиот… Read More Мажите од овие професии се најдобри љубовници