Истражување: Колку треба да трае денот за жените да ги завршат сите обврски?

Научниците дошле до заклучок дека на денешните жени им е потребен ден кој ќе трае 28 часа, за да ги завршат сите обврски. Шест од десет жени рекле дека им е потребен подолг ден, и тоа за 3 часа и 36 минути. На тој начин би успеале да ги завршат сите работни и семејни обврски,… Read More Истражување: Колку треба да трае денот за жените да ги завршат сите обврски?

Продавач – Калекерамика

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 19/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 023131341 Калекерамика(Kaleceramica) нуди можност за вработување на комуникативни и динамични лица кои се ориентирани на остварување продажни цели и резултати на работно место : 1.Архитект дизајнер – за директна работа со клиентите /1 канд. 2.Презентер- за директна работа со клиентите /1 канд. 3.Магационер-1 кандид.… Read More Продавач – Калекерамика

Хигиеничар – ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 18/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место: Хигиеничар Квалификации: • Минимум средно образование, • Со или без работно искуство Потребни карактеристики и вештини: • Развиени комуникациски вештини, • Организираност, способност за тимска… Read More Хигиеничар – ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД

ПР менаџер – Агенција Рејтинг

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 18/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 070292683 Агенција Рејтинг вработува ПР менаџер! Агенција Рејтинг има потреба од ПР менаџер со најмалку 3 години искуство во областа чија одговрност ќе биде создавање и одржување на позитивен јавен имиџ на клиентите и нивна максимална застапеност во медиумите. Потребно е одлично познавање на… Read More ПР менаџер – Агенција Рејтинг

Accounts/office administrators – Global 1 logistics

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 16/11/2018 Емаил: global1logistics.net Контакт телефон: 075776444 We are looking for a reliable Billing Clerk to perform tasks that will help us monitor our revenues. You will be responsible for keeping track of money owed to us by customers, preparing invoices and updating records. As a billing clerk, you must… Read More Accounts/office administrators – Global 1 logistics

Контролор – Дрога колинска

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 15/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Стани: Контролор за квалитет Локација: Скопје, СБО Кафе Во склоп на СТРАТЕШКО ВИЗНИС ПОДРАЧЈЕ НА КАФЕ, Атлантик Група ги држи водечките позиции на повеќето пазари на поранешна Југославија. Така, Атлантик Група представува водечки производител на кафе во регионот, во кој доминира потрошувачката на турско… Read More Контролор – Дрога колинска

Стоматолошка сестра – ПЗУ Дентиссимо

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 14/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 070633922 ПЗУ Дентиссимо има потреба од вработување на стоматолошка сестра. Сите кандидати со завршено средно медицинско, било кој профил – медицинска сестра, стоматолошка сестра, забен техничар, лаборант, РТГ техничар, со положен државен испит и желба за работа може да аплицира CV на маил: [email protected]Read More Стоматолошка сестра – ПЗУ Дентиссимо

Имаат милиони без да земаат плата: Како заработува британското кралско семејство?

Британското кралско семејство е една од најпознатите семејни лози во светот а кралицата Елизабета е на врвот на листите на најбогати благородници во светот. Членовите на кралското семејство располагаат со големо богатство, но никогаш не сме ги виделе да работат. Сепак, иако се членови на благородничка лоза, членовите на кралското семејство кои не се директни… Read More Имаат милиони без да земаат плата: Како заработува британското кралско семејство?

Работник за обезбедување – Транскоп АД Битола

Регион: Битолски Краен рок за пријавување: 31/12/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 047/231-192 ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ – ТРАНСКОП А.Д. Битола има потреба од лицe за приватно физичко обезбедување, со соодветна лиценца за обезбедување од Комората на Република Македонија за приватно обезбедување. Заинтересираните кандидати можат да испратат свое CV со контакт информации на [email protected] или да се пријават… Read More Работник за обезбедување – Транскоп АД Битола

Business Intelligence Analysts/Developers – Алосис

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 02/01/2019 Емаил: [email protected] Контакт телефон: We are currently looking for a BI developer for our software engineer team based in Macedonia. This position will work closely with our clients to develop analytic solutions, reports, and dashboards to meet the operational improvements and efficiencies in a fast-paced environment. This role… Read More Business Intelligence Analysts/Developers – Алосис