Се сеќавате на Касандра? Погледнете како таа изгледа денес…

Венецуелската мега-ѕвезда Кораима Торес, која се прослави со улогата на Касандра, денеска има 45 години и никогаш не изгледала подобро! Глумицата вредно и напорно вежба, а на извајаното тело и совршените стомачни – може да и подзавидат многу жени и мажи. Глумицата се храни здраво и напорно вежба, а резултатите се и повеќе од видливи. На нејзиното тело се… Read More Се сеќавате на Касандра? Погледнете како таа изгледа денес…