Од рибиното масло имаш ќар само ако го продаваш

Доказите дека омега-3 рибино масло суплементите се лесен и ефикасен начин за заштита на вашето срце во најдобар случај се климави, барем ако се научниците за слушање. Заклучокот се базира на ревизија на испитувањата на над 100.000 луѓе, според која значителен бенефит од користењето на рибино масло за здравјето на срцето имало кај 1 во… Read More Од рибиното масло имаш ќар само ако го продаваш