Пожарникар објаснува зошто треба да ја затворате вратата од собата додека спиете

Во случај на пожар во вашиот дом, постои една работа која може да го спаси животот на вашите деца, а најверојатно воопшто не сте свесни за неа. Имено, еден пожарникар кој и самиот е родител, објавил важно предупредување. „Кога децата се мали, тешко е да ги убедите дека вратата од собата треба да биде затворена.… Read More Пожарникар објаснува зошто треба да ја затворате вратата од собата додека спиете

Зошто сексот на плажа е навистина лоша идеја?

Со оглед на тоа што сите сме преплавени со романтични филмски сцени покрај море, многумина сметаат дека сексот на плажа звучи навистина секси. Море, плажа, песок, вие двајцата сосема сами покрај звукот на малите бранови што нежно ве галат на стапалата – едноставно не можете да не помислите на него. Но, нештата не се толку… Read More Зошто сексот на плажа е навистина лоша идеја?