Бонтон на маса: 14 манири за коишто повеќето луѓе немаат ни слушнато

Можеби вам веќе ви се познати основните принципи за бонтонот на маса и ако тоа е така, веројатно сте изненадени кога ќе наидете на луѓе, кои тотално не ги знаат. Но, сепак постојат некои не толку очигледни манири, на коишто би било добро да обрнете посебно внимание. Така на пример, многу луѓе не знаат која… Read More Бонтон на маса: 14 манири за коишто повеќето луѓе немаат ни слушнато