Ова е рецептот за сараевски ќебапи

Надалеку прочуените сараевски ќебапи сега можете да ги подготвите дома за ручек и да ги споделите со семејството или пријателите. Искусните готвачи велат дека подготовката не е ни малку комплицирана, но најважно е месото да биде квалитетно и смесата да отстои некое време. Следете го ова упатство и сигурно нема да погрешите. Состојки: – 1,5… Read More Ова е рецептот за сараевски ќебапи