Светското првенство на мустаќи и бради низ фотографии

Некои од најпознатите и највлијателни луѓе низ историјата носеле брада и мустаќи, а овој тренд е актуелен и во 21 век. Учесниците на Светскиот натпревар во бради и мустаќи уште еднаш ја покажаа креативноста со нивниот уникатен изглед. Годинава, натпреварот поддржува три хуманитарни акции, за повредени ветерани, за засолниште за животни и за заштита на… Read More Светското првенство на мустаќи и бради низ фотографии

World Championship WADF 2018

Датум: 10.11.2018 Место: Скопје Локација: МОБ Почеток: 08:00 Цена: Бесплатно WORLD CHAMPIONSHIPS WADF 2018 Classical Ballet l Modern Ballet l Acrobatic Dance Show WORLD CUPS: Artistic Dance Show, Ethno Dance Show, Tap Dance, Jazz Dance, Belly Dance Oriental, Bollywood, Flamenco, Musical Theater Folk/Character Dance. www.wadfworldskopje.onuniverse.com DATE: 10 November, 2018 LOCATION: Macedonian Opera and Ballet (M.O.B.)… Read More World Championship WADF 2018