Документи кои го потврдуваат постоењето на Илуминатите

Легенди околу оваа конспирација постојат стотици, а и со многу години. За оваа тајна организација се верува дека позади неа стојат многу повлијателни личности кои ја користат за да го контролираат политичкиот па и банковниот систем на планетата. Со години се шпекулира околу вистината на нивното постоење но колку што постојат докази против, постојат докази… Read More Документи кои го потврдуваат постоењето на Илуминатите

Американците се избламираа: Не знаеја на карта да си го најдат ниту својот континент, а еве каде ја бараа Европа

Џими Кимел во склоп на својата емисија ги замоли граѓаните на Лос Анџелес да одговорат најпрости прашања од географија. Од нив побараа да пронајдат било која земја. Меѓутоа повеќето од нив мораа да ги потсетат дека Африка е континент, додека други не можеа да ја пронајдат ниту Америка. Одговараа дека Европа е всушност Австралија, или… Read More Американците се избламираа: Не знаеја на карта да си го најдат ниту својот континент, а еве каде ја бараа Европа

10 Мистерии од кои ќе ве полазат морници!

Светот е исполнет со мистерии, но како што навлегуваме подлабоко во ерата на технологијата непознатиот дел малку по малку се разбиструва. Сепак, има неколку мистерии кои не можат да се решат. Тоа е тој морничав дел. Погледнете некои од нив и самите проценете дали ќе верувате или имате логично објаснување. Зелените деца Во 20иот век,… Read More 10 Мистерии од кои ќе ве полазат морници!